Porcovací nože (špalkové) - modrá - nekovaná ocel - fibroxová
Popis kategorie
Rady, návody, tipy a informace
Filtrovat produkty
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Porcování i krájení masa bude hračka
Při výběru nože na porcování masa, který ti bude věrným průvodcem na výpravách do kulinářské džungle, se zaměř především na ostrou čepel vyrobenou z kvalitní nerezové oceli. Díky tomu bude příprava jídel snadná a bezpečná. Vyzkoušej také řeznické porcovací nože s mírně flexibilní čepelí, která se lépe přizpůsobí jemné a delikátní práci.
Důležitá je u profesionálních řeznických nožů také ergonomie. Tvarovaná rukojeť, která ti dobře padne do ruky, ti zpříjemní i náročné úkony. Kvalitní materiály se navíc postarají o dlouhou životnost a snadnou údržbu.
Další řeznické nože, které by ti neměly chybět
Profesionální nože pro řezníky budou ozdobou tvojí kuchyně. Kromě porcovacích nožů se ti mohou pro pořádnou kulinářskou zvěřinu hodit i další kousky.
- Vykrvovací nože vynikají ostrou užší čepelí. Využiješ je nejen při zabijačce, ale také na porcování nebo krájení.
- Stahovací nože ti poslouží ke stahování kůže např. z ryb, ale také ke krájení tenkých plátků. Díky své úzké čepeli navíc nepoškodí delikátní texturu masa.
- S dranžírovacími noži se můžeš bez obav pustit i do porcování větších kusů masa, jako je pečený krocan nebo vepřová pečeně.
Vykosťovací nože mají čepel ideální k oddělení masa od kosti nebo k odstranění šlach a kůže.