DOPRAVA ZDARMA PRO OBJEDNÁVKY NAD 2000 Kč
Vykosťovací nůž s protiskluzovou fibroxovou rukojetí a délkou čepele 15 cm.
Vykosťovací nůž je ideální na vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykostění kolem kloubů a kostí.
Průkopnický vynález jménem Fibrox
Vynalezení plastové rukojeti Fibrox znamenalo pro Victorinox skutečný průlom. Je založena na nejmodernějších ergonomických poznatcích a uživateli poskytuje optimální ochranu. Všechny fibroxové rukojeti je možné sterilizovat až do teploty 150 ° C a odpovídají požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.
Victorinox nože jsou kvalitní kuchyňské a profesionální nože ze Švýcarska. Podobně jako kapesní nože Victorinox se vyznačují mimořádnou kvalitou s důrazem na detail.