Vykosťovací nůž Victorinox 12 cm 5.6303.12
zdarma
nad 2000 Kč
pro produkty skladem
loga a textu
Popis a parametre vykosťovacího nože
Popis vykosťovacího nože
Vykosťovací nůž s protiskluzovou fibroxovou rukojetí a délkou čepele 12 cm.
Vykosťovací nůž je ideální k vykosťování drůbeže nebo šunky, odřezávání tučného masa a šlach. Zúžená čepel je navržena pro pohodlné vykosťování kolem kloubů a kostí.
Průkopnický vynález jménem Fibrox Vynalezení plastové rukojeti Fibrox znamenalo pro Victorinox skutečný průlom.
Je založena na nejmodernějších ergonomických poznatcích a poskytuje uživateli optimální ochranu. Všechny fibroxové rukojeti lze sterilizovat až do teploty 150°C a odpovídají požadavkům směrnice (ES) 1935/2004.
Victorinox nože jsou kvalitní kuchyňské a profesionální nože ze Švýcarska. Podobně jako kapesní nože Victorinox se vyznačují mimořádnou kvalitou s důrazem na detail.
- nerezová ušlechtilá ocel je zárukou kvality a odolnosti
- optimální tvrdost oceli pro extrémní ostrost, která se snadno udržuje
- ergonomická, antibakteriální rukojeť Fibrox pro vysokou bezpečnost
- nože lze sterilizovat až do teploty 150°C
- kvalita vyrobena ve Švýcarsku