Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nářezové nože na salám, nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15)

Popis kategorie

Uzeniny vypadají a chutnají lépe, pokud jsou nařezané na plátky tenké jako papír. Postará se o to nářezový nůž na krájení uzenin a salámů, který má dlouhou čepel a vroubkované ostří. Po jeho stranách se občas nacházejí výbrusy, díky kterým se plátky uzenin na nůž nelepí. Stejně dobře s ním však nakrájíte také čerstvé pečivo nebo ta nejzralejší rajčata.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-8 z celkově 8 záznamů.

Jak na zpracování masa v kuchyni

Bez kvalitního nože se při krájení a porcování masa neobejdete. Na zpracování menších kusů masa vám stačí základní kuchařský nůž s čepelí o délce 20 cm. Přípravu masových pokrmů vám dále usnadní speciální řeznické nože, mezi něž patří nůž vykosťovací, špikovací nebo filetovací. Pokud si rádi pochutnáte na uzeninách, neměl by vám doma chybět nářezový nůž na šunku a salám. Takzvaný slicer se vyznačuje dlouhou a štíhlou čepelí se zubatým ostřím, takže jím dokážete nakrájet uzeniny na velmi tenké plátky.

Jak se starat o kuchyňské nože

Pokud chcete, aby vám kuchyňské nože vydržely dlouhé roky, musíte se o ně správně starat. Neprodleně po použití je proto opláchněte pod tekoucí vodou, otřete dosucha a uložte na bezpečné místo. Poslouží vám k tomu organizéry do zásuvky, bloky na nože nebo magnetické lišty, které lze připevnit kamkoliv nad kuchyňskou linku. V neposlední řadě myslete na pravidelné broušení nožů, jedině tak si nože zachovají svou ostrost a práce v kuchyni vám půjde snadno a rychle od ruky.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,6 357 hodnocení