Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nože na rajčata - Wüsthof - 11 cm - nekovaná ocel

Popis kategorie

Nože na rajčata v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Nože na rajčata s parametry: Wüsthof, 11 cm, nekovaná ocel, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak vybrat kvalitní nůž na zeleninu

K dokonalému zpracování zeleniny se používá hned několik typů nožů. Jako první vám do ruky přijde krátký nůž s pevným zahnutým ostřím, který je ideální na loupání zeleniny. Díky ostré špičce s ním navíc snadno vykrojíte očka na bramborách nebo nepěkné kousky mrkve. O něco větší velikost mají klasické nože na krájení zeleniny, které se vyznačují rovným nebo zoubkovaným ostřím. Při krájení masa však raději sáhněte po jiném noži. Hodit se vám bude vykosťovací a filetovací nůž nebo sekáček, který si poradí i s kostí.

Jak se starat o nože na rajčata

I ti, kdo vaří skutečně jen minimálně, používají kuchyňské nože téměř denně. Jen málokdo ale ví, jak se o ně správně starat, aby zůstaly co nejdéle ostré a snadno se s nimi pracovalo. Hlavní je umývat nože po každém použití ručně pod tekoucí vodou a skladovat je buď ve speciálním bloku na nože, nebo na magnetické liště pověšené nad kuchyňskou linkou. Nakonec je třeba připomenout pravidelné broušení nožů, které zvládnete svépomocí – stačí vám k tomu ocílka nebo třeba elektrický brousek.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 484 hodnocení