Japonský kuchařský nůž Victorinox zaručí hladký a úhledný řez nejen při porcování masa a ryb, ale snadno nakrájí i měkké druhy zeleniny, naseká bylinky nebo nadrtí pepř. Pro pohodlné a bezpečné krájení je vybaven ergonomickou rukojetí a čepelí o délce 17 cm, která má široké ostří s nepřilnavou úpravou.
- Čepel o délce 17 cm
- Nerezová čepel z nekované oceli
- Výbrusy po stranách ostří
- Optimální tvrdost oceli
- Ergonomická rukojeť z polypropylenu
- Univerzální nůž do kuchyně
- Kvalita vyrobená ve Švýcarsku
Japonské kuchyňské nože Victorinox
Japonské kuchařské nože Santoku tradičního švýcarského výrobce Victorinox představují profesionálního pomocníka do vaší kuchyně. Podobně jako kapesní nože Victorinox se vyznačují mimořádnou kvalitou s důrazem na detail. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Japonské nože Santoku
Označení Santoku lze přeložit jako „nůž tří ctností“, což odkazuje k všestrannosti japonských nožů. Ty se vyznačují širokou, avšak ne příliš dlouhou čepelí, úzkým hřbetem a těžištěm posunutým dopředu. Pokud potřebujete nakrájet zeleninu na drobné kostičky či slabé proužky, je kuchařský nůž Santoku tím pravým pro vás.