Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nůžky na drůbež

Popis kategorie

Usnadněte si porcování drůbeže a připravte svým hostům dozlatova pečené kuře nebo kachnu. U nás seženete perfektně tvarované, nerezové kuchyňské nůžky pro porcování všech druhů drůbeže. Jsou velmi pevné, masivní a mají speciální čepel, která dokáže přestřihnout jak silné kosti, tak i syrovou tenkou kůžičku.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-8 z celkově 8 záznamů.

Jak vybrat kuchyňské nůžky

Nerezové kuchyňské nůžky mají při vaření celou řadu využití. Pokud rádi připravujete maso, nejčastěji budete používat nůžky na drůbež Wüsthof, které jsou velmi pevné a masivní, takže s nimi hravě naporcujete celé kuře nebo kachnu. Doporučujeme vybírat kvalitní nůžky z nerezové oceli, které mají velmi ostré ostří s možností jeho broušení a obecně dosahují dlouhé životnosti. V kuchyni však přijdou vhod také menší kuchyňské nůžky na stříhání čerstvých bylinek a další běžné úkony, jako je stříhání pečicího papíru, obalových materiálů nebo provázků.

Jak na zpracování masa v kuchyni

Pokud si rádi pochutnáte na dobře připraveném mase, doporučujeme se ho naučit sami zpracovávat. Potřebovat k tomu budete kvalitní a především ostré nože na krájení, porcování a filetování masa. Přípravu masových pokrmů vám dále usnadní speciální řeznické nože, mezi něž patří nůž vykosťovací, špikovací nebo filetovací. Hodit se vám ale budou i další pomocníci do kuchyně, mezi něž patří sekáčky a pilky na kosti, paličky na naklepání masa nebo kuchařské nůžky na porcování drůbeže.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 483 hodnocení