Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Brousky na nože - Wüsthof - platina

Popis kategorie

Brousky na nože - elektrické, ruční v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Brousky na nože - elektrické, ruční s parametry: Wüsthof, platina, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak na správné broušení nožů

Dokonale ostré nože jsou v kuchyni klíčem k úspěchu. Víte ale, jak je správně brousit a ostřit? Nejjednodušším způsobem je použít profesionální brousek na nože, který má přednastavené úhly, proto stačí, když nůž několikrát přetáhnete přes brusné lamely směrem k sobě. Skuteční fajnšmekři mohou k broušení nožů vyzkoušet brusné kameny, ačkoliv práce s nimi už vyžaduje praxi. Pro pravidelnou údržbu ostří se pak hodí ocílka, která snadno a rychle obnoví původní ostrost nožů.

Elektrický vs. manuální brousek na nože

Mechanické brusky na nože IVO a Victorinox jsou vhodné pro začátečníky, kteří s broušením nožů teprve získávají zkušenosti. Jsou vybaveny dvěma brusnými kotouči, mezi kterými opakovaně protahujete nůž, dokud není dokonale ostrý. Pokud si broušení a ostření nožů chcete co nejvíce usnadnit, budou vám vyhovovat elektrické brousky na nože Wüsthof. Používají se stejným způsobem jako brousky mechanické s tím rozdílem, že brusné kotouče pohání elektromotor a ostření tak nevyžaduje žádnou námahu.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 487 hodnocení