Sady nožů - Giesser Messer - 12 cm - kovaná ocel
Popis kategorie
-
Sady řeznických nožů (5)
-
Sady steakových nožů (9)
-
Sady univerzálních nožů (21)
-
Sady nožů na zeleninu (3)
-
Tranžírovací sady (5)
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Jak vybrat kvalitní nože pro kuchaře
V kuchyni se vždy vyplatí mít hned několik různých nožů, které vám svým speciálním tvarem rukojeti či čepele usnadní kuchyňské práce. Základem je univerzální kuchařský nůž s delší čepelí, bez něhož se neobejde žádný kuchař. Pořídit ho můžete samostatně nebo v sadě s dalšími typy nožů. K dostání jsou jak sady kuchyňských nožů pro začínající kuchaře, které obsahují zpravidla jen tři základní nože, tak sady pro profesionály, které mohou být až 12dílné. Kromě nožů se v nich často nachází také ocílka nebo brousek.
Jak se starat o kuchyňské nože
Životnost kuchyňských nožů značně zvýšíte tím, že je budete dobře ukládat do bloku na nože nebo na magnetickou lištu nad kuchyňskou linkou. Nejen že zabráníte jejich poničení, ale navíc je budete mít šikovně po ruce. Pamatujte také, že kuchyňské nože se zásadně nemyjí v myčce nádobí, nýbrž v ruce pod tekoucí teplou vodou. Nedílnou součástí péče o nože je samozřejmě také jejich broušení a ostření, k němuž lze použít ocílku, brusné kameny nebo elektrický či ruční brousek.