brousek udělá perfektní ostří i na opravdu zdecimovaném noži, keramická část doladí zbytek a po stažení ocílkou máte připravený nůž k perfektnímu výkonu
Brousek na nože Wüsthof dvoustupňový 4347
zdarma
nad 2000 Kč
pro produkty skladem
loga a textu
Popis a parametre brousku na nože
Popis brousku na nože
Proč si vybrat?
Každý náš produkt je nástroj pro dosažení tvé kulinářské volnosti! To platí iv případě této brusky. Správný kuchař potřebuje mít v kuchyni vždy dobře neostřený nůž. Bruska značky Wüsthof ti v tom pomůže snadno a rychle.
Tato 2-stupňová bruska značky Wüsthof patří v našem kulináři za jeden z nejoblíbenějších produktů.
- dvoustupňový ostřič nožů: 1. stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / 2. jemný stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné, jako břitva ostré hrany
- lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
- měkká rukojeť
- bezpečné a snadné použití
POUŽITÍ brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Zde naleznete podrobný postup: JAK SPRÁVNĚ NAOSTŘIT NŮŽ
Pro koho je bruska vhodná?
- Pro všechny, kteří chtějí nasytit svůj kulinářský instinkt a pracovat jen s PROFI pomůckami
- Pro ty, kteří potřebují mít nůž naostřený rychle a jednoduše
- Vhodný i pro domácí použití
Recenze
-
Richard A.
(25.01.2023)
- perfektní do ruky, přilnavý podstavec-neklouže, proto perfektní
- nejsou