Barevné rondony - krátký rukáv
Popis kategorie
Jak vybrat oblečení pro kuchaře
Na kuchařské oblečení jsou kladeny vysoké nároky – musí odolat vysokým teplotám, rozpálenému oleji i vroucí vodě, odvádět vlhkost a navíc působit reprezentativně. Mezi kuchaři jsou oblíbené pánské a dámské rondony s dvouřadým zapínáním a kuchařské kalhoty s dlouhými nohavicemi. Důležitou roli hraje také profesionální kuchařská obuv, díky které pro vás bude celodenní směna o poznání snesitelnější. Pro ještě větší pohodlí si pořiďte anatomicky tvarované vložky do bot a antibakteriální ponožky, které vaše nohy udrží svěží, suché a bez zápachu.
Jak zvolit správnou délku a velikost kuchařského rondonu
Většina kuchařů nedá dopustit na rondon s dlouhým rukávem, který by měl sahat ideálně až po zápěstí. Samotný rondon bývá zpravidla kratší než klasická košile – nosí se zhruba do výše kyčlí, nad úroveň rozkroku. Rondony pro kuchaře se vyrábějí v dámském i pánském provedení tak, aby svému nositeli poskytovaly co nejvyšší komfort. Pokud ale rondony pořizujete svým zaměstnancům, kteří se v práci často střídají, můžete zvolit unisex variantu, jenž sedne každému, nebo rondon na objednávku.