Wüsthof CLASSIC Sada nožů 2 ks + Brousek 9608-5
-3 %
Výměna velikosti
zdarma
zdarma
Doprava zdarma
nad 2000 Kč
nad 2000 Kč
Dodání do 24 hodin
pro produkty skladem
pro produkty skladem
Vyšití, gravírování
loga a textu
loga a textu
Popis a parametre sady nožů
Popis sady nožů
Perfektní startovací sada pro hobby kuchaře. Dokonale vyvážený kuchařský nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu - kované z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojetí vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. K nožům je v sadě také dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.
sada obsahuje:
4582/20 Kuchařský nůž Classic - délka čepele 20 cm
klíčový nůž v kuchyni
dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
4066/10 Nůž na zeleninu Classic - délka čepele 10 cm
nejuniverzálnější nůž
pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
4347 Brousek na nože
dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
měkká rukojeť
bezpečné a snadné použití
použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Řada: Classic
Provedení: Kované nože
sada obsahuje:
4582/20 Kuchařský nůž Classic - délka čepele 20 cm
klíčový nůž v kuchyni
dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
4066/10 Nůž na zeleninu Classic - délka čepele 10 cm
nejuniverzálnější nůž
pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
4347 Brousek na nože
dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
měkká rukojeť
bezpečné a snadné použití
použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Řada: Classic
Provedení: Kované nože
Zařazeni v těchto kategoriích
TOP 30 vánočních dárkůTipy na dárkyDárky pro profesionální kuchaře a číšníkyDárky pro dědečkaDoporučenéKuchařské potřeby v akciBroušení nožů a nástroje na broušení nožůBrousky na nožeKuchyňské a kuchařské nožeNože podle určeníKuchařské nožeSady nožůNože světových značekNože a příslušenství WüsthofModelové řady nožů WüsthofKuchyňské nože Wüsthof ClassicLimitovaná nabídka nožů a příslušenství Wüsthof