Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchyňské a kuchařské nože - nerezová oceľ - syntetika - vhodná pro 20 nožů

Popis kategorie

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak vybrat kvalitní nože pro kuchaře

V žádné kuchyni by neměl chybět kuchařský nůž s dlouhou čepelí, kterému se přezdívá nůž šéfkuchaře nebo také univerzální nůž. Zvládnete s ním totiž nakrájet zeleninu, naporcovat maso nebo třeba nasekat bylinky. K základní výbavě kuchaře však patří celá řada dalších nožů, z nichž každý se hodí k něčemu jinému. Kvalitní japonské nože Santoku dokážou krájet velmi úzké a malé tvar, zatímco vykosťovací nože precizně oddělí maso od kosti. Řeznické nože si zase poradí i s kostmi a steakové nože snadno nakrájí propečený steak.

Jak správně pečovat o kuchyňské nože

Profesionální kuchyňské nože nepatří do myčky nádobí, jelikož chemické přípravky, horká voda a pára mohou způsobit jejich poškození nebo zkrátit jejich životnost. Co nejdříve po použití je proto umyjte v ruce pod tekoucí teplou vodou a důkladně osušte. Při ukládání nožů myslete na to, aby se nepoškodily. Nenechávejte je volně ležet v zásuvce s ostatními noži a příbory, ale vložte je do ochranného pouzdra nebo stojanu na nože. Jednou za čas použijte brousek na nože a jejich ostří nabruste.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 498 hodnocení