Kuchařská trička a polokošile - červená
Popis kategorie
Jak vybrat gastro oblečení pro kuchaře
Pryč jsou doby, kdy kuchaři nosili zásadně dvouřadý rondon a bílé kuchařské kalhoty. Dnes si můžete pořídit oděv, který vás bude nejen chránit před horkou vodou a rozpáleným olejem, ale zároveň bude pohodlný, reprezentativní a v souladu s konceptem podniku. Kromě kalhot a rondonu je nezbytnou součástí kuchařské uniformy také zástěra a kvalitní boty s protiskluzovou podrážkou, do nichž přijdou bavlněné ponožky. Z hygienických důvodů je třeba myslet také na pokrývku hlavy a kuchařské rukavice, které brání kontaminaci jídla.
Jak vybrat pracovní trička a polokošile pro kuchaře
V letních vedrech můžete ke kuchařským kalhotám obléknout pohodlné kuchařské tričko ze 100% bavlny, které je velmi prodyšné, dobře saje pot a snadno se udržuje. Záleží jen na vás, zda zvolíte jednobarevné tričko s krátkým nebo dlouhým rukávem a pro jakou barvu z pestré nabídky se rozhodnete. Jestliže často chodíte mezi hosty podniku, pak bychom vám doporučili obléknout spíše kuchařskou polokošili s límečkem, a to buď v elegantním bílém, nebo černém provedení.