Vánoční dárek na míru - výšivka na oblečení či gravírování nože! Při nákupu nad 2000 Kč doprava zdarma
Obliba vyřezávané zeleninové a ovocné dekorace stoupá. Kvítek z ředkvičky nebo síťka z mrkve ozdobí nedělní oběd, růže z papáji či zubaté květy z celeru obohatí studený bufet na rautu a velké kompozice z dýně nebo cukety jako solitéry zpestří prostředí mezinárodních jednání. Autor nabízí začátečníkům i pokročilým jako nikdy nekončící inspiraci širokou škálu vzorů, jež jsou popsány krok za krokem a doplněny názornými fotografiemi. Mnohé rady, jaké zvolit nářadí, jak s ním pracovat, jak výrobky uchovávat a využít, usnadní zájemcům o tento "obor" tvůrčí práci..
Autorom knihy je Luděk Procházka: víťaž Svetovej kuchárskej olympiády IKA 2000, 2004 a 2008. Vyrezávaniu do zeleniny a ovocia sa venuje od roku 1998. Je priekopníkom, propagátorom a lektorom tejto techniky zdobenia v SR a ČR.
ČARUJEME SE ZELENINOU 1(Ikar) a KOUZLÍME S OVOCEM A MELOUNY (Sdružení MAC)