Kuchařské boty, pantofle a nazouváky - plstená vložka - čierna - 47
Popis kategorie
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Jak vybrat oblečení pro gastronomii
V kuchařském oblečení trávíte nezřídka až 16 hodin denně, mělo by vám proto padnout jako druhá kůže. Při jeho výběru se zaměřte nejen na správnou velikost a střih, ale také kvalitu provedení, materiál a detaily, jako je způsob zapínání, prodyšná síťovina nebo třeba kapsy. A co konkrétně tvoří tradiční uniformu kuchaře? Základem je košile nebo rondon, kuchařské kalhoty a čepice, která brání padání vlasů do jídla. Pokud si s výběrem kuchařského oblečení nevíte rady, můžete si prohlédnout kuchařské sety.
Jak vybrat pracovní obuv pro kuchaře
Nedílnou součástí gastro oblečení jsou kuchařské boty z kvalitního materiálu. Ten musí být pevný, pružný a odolný, aby odolal styku s vodou, rozpáleným olejem i ostrým nožem. Navzdory tomu by si boty pro kuchaře měly zachovat dostatečnou prodyšnost, díky níž budete mít nohy v suchu po celou směnu. Nutností je rovněž uzavřená špička, protiskluzová podrážka a anatomicky tvarovaná stélka pro větší pohodlí. Nakonec nezapomeňte zohlednit svou tělesnou váhu, velikost a vzhled nohou, ale i vrozené vady či dřívější potíže.