Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchařská trička a polokošile - Sol´s - čokoládová hnědá - pro muže

Popis kategorie

Profesionální kuchařská trička a polokošile v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Profesionální kuchařská trička a polokošile s parametry: Sol´s, čokoládová hnědá, pro muže, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak vybrat gastro oblečení pro kuchaře

Pryč jsou doby, kdy kuchaři nosili zásadně dvouřadý rondon a bílé kuchařské kalhoty. Dnes si můžete pořídit oděv, který vás bude nejen chránit před horkou vodou a rozpáleným olejem, ale zároveň bude pohodlný, reprezentativní a v souladu s konceptem podniku. Kromě kalhot a rondonu je nezbytnou součástí kuchařské uniformy také zástěra a kvalitní boty s protiskluzovou podrážkou, do nichž přijdou bavlněné ponožky. Z hygienických důvodů je třeba myslet také na pokrývku hlavy a kuchařské rukavice, které brání kontaminaci jídla.

Jak vybrat pracovní trička a polokošile pro kuchaře

V letních vedrech můžete ke kuchařským kalhotám obléknout pohodlné kuchařské tričko ze 100% bavlny, které je velmi prodyšné, dobře saje pot a snadno se udržuje. Záleží jen na vás, zda zvolíte jednobarevné tričko s krátkým nebo dlouhým rukávem a pro jakou barvu z pestré nabídky se rozhodnete. Jestliže často chodíte mezi hosty podniku, pak bychom vám doporučili obléknout spíše kuchařskou polokošili s límečkem, a to buď v elegantním bílém, nebo černém provedení.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 476 hodnocení