DOPRAVA ZDARMA PRO OBJEDNÁVKY NAD 2000 Kč
Luděk Procházka, Vydavateľstvo: IKAR CZ
Carving si u nás našel už mnoho příznivců. Dekorace z vyřezávané zeleniny a ovoce se běžně objevují na slavnostních stolech od pětihvězdičkových hotelů až po rodinné oslavy. V době, kdy každý hledá cestu, jak své hosty zaujmout, se carving určitě mnohým hodí. A často pomůže kuchařským adeptům v získání zajímavějšího místa. Pomocí speciálních nožů a dlátek se naučíte vyřezávat z mrkve, celeru, kedlubny, lilku, papriky, vodního a cukrového melounu, nektarinky, ananasu i papáje...
Autorem knihy je Luděk Procházka: vítěž Světové kuchařské olympiády IKA 2000, 2004 a 2008. Vyřezávání do zeleniny a ovoce se věnuje od roku 1998. Je průkopníkem, propagátorem a lektorem této techniky zdobení v ČR a SR.