Oblečení pro číšníky, obuv, potřeby - Wüsthof - navy - xxxl
Popis kategorie
-
Číšnické a barmanské peněženky, kasírky a pouzdra (11)
-
Obuv pro číšníky a servírky (14)
-
Číšnické polokošile (6)
-
Číšnícké a barmanské zástěry (28)
-
Dámské číšnické košile (19)
-
Pánské číšnické košile a rondony (9)
-
Sukně pro číšnice a servírky (1)
-
Kalhoty pro číšníky (5)
-
Kuchařské a číšnické mikiny (11)
-
Oblečení pro zmrzlináře (3)
-
Oblečení pro pokojské (3)
-
Oblečení pro řezníky (52)
-
Utěrky, příručníky (9)
-
Kravaty, motýlci a vesty pro číšníky a servírky (9)
-
Pracovní wellness oblečení a obuv (27)
-
Zdravotnické oblečení (59)
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Jak vybrat číšnické oblečení
Kvalitní a stylové pracovní oblečení pro číšníky a servírky je pro váš podnik mnohdy významnější než to, co obléká personál kuchyně. Na co byste se při jeho výběru měli zaměřit? V první řadě by oblečení mělo ladit s celkovým konceptem podniku, čehož můžete docílit mimo jiné tím, že si ho necháte ozdobit vlastní výšivkou. Neméně důležité je, aby se váš personál cítil pohodlně. Muži preferují číšnické košile a polokošile, se kterými sladí číšnické kalhoty, zatímco ženy častěji oblékají sukně pro číšnice a barmanky.
Jak vybrat vhodnou obuv pro číšníky
Jaké musí být pracovní boty pro číšníka, servírku nebo barmana? Vzhledem k tomu, že tito lidé tráví většinu směny na nohou, potřebují profesionální obuv, která se postará o jejich pohodlí. Zkontrolujte si, zda je obuv vyrobena z pevného a odolného materiálu, má uzavřenou špičku a protiskluzovou podrážku. Na samotném stylu obuvi příliš nezáleží – muži nejčastěji obouvají kožené mokasíny a polobotky, zatímco ženy dávají přednost elegantním balerínám.
Další číšnické potřeby
Co dalšího potřebuje číšník, servírka nebo barman ke své práci? Jakmile personál svého podniku vybavíte odpovídajícím oblečením a obuví, přicházejí na řadu takové drobnosti, jako jsou číšnické a barmanské zástěry, vesty a kravaty nebo utěrky a příručníky. Ty nejsou nezbytnou součástí jejich oděvu, dokážou ho ale povznést na zcela jinou úroveň. Bez čeho se naopak personál podniku neobejde, jsou číšnické a barmanské peněženky, které jsou vyrobeny z kvalitního textilu nebo kůže pro co nejdelší životnost.
Jak se liší oblečení pro kuchaře
Práce v kuchyňském prostředí s sebou nese určitá rizika – ať už je to prskající olej a vroucí voda, nabroušené nože, nebo třeba těžká litinová pánev. Z toho důvodu se na kuchařské oblečení kladou o něco vyšší nároky než na oblečení pro číšníky a servírky. Osvědčenou volbou jsou rondony s prodyšnou síťovinou na zádech a kuchařské kalhoty z bavlny. Dle vlastního uvážení můžete pracovní oblečení pro gastronomii doplnit také zástěrou, originálním šátkem na krk nebo barevnými knoflíky do rondonu.