Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že dne 19.4.2024 bude naše infolinka nedostupná.
Vaše požadavky směřujte na nás formou emailu. Za pochopení děkujeme.
Personalizuj své oblečení kvalitní strojovou výšivkou, nebo své nože vygravírovaným textem!
Japonský nůž Santoku Giesser Messer s kovanou čepelí o délce 18 cm pro snadné porcování masa, krájení zeleniny i sekání bylinek. Plastová rukojeť se třemi nýty zajišťuje komfortní úchop a bezpečnou manipulaci s nožem, široké ostří umožňuje pohodlně nabrat a přemístit nakrájené potraviny.
Kuchyňské nože Giesser Messer se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Nejvyšší kvality je dosaženo díky moderním technologiím v kombinaci s tradiční ruční prací, která výrobky německé značky charakterizuje od samého začátku. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Giesser Messer k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Japonské nože Santoku zvládnou perfektně nakrájet maso, zeleninu, houby a další ingredience na tenké nudličky, ale také nasekat bylinky, utřít česnek nebo nadrtit pepř. Mají výjimečně ostrou a širokou čepel, která bývá opatřena výbrusy – ty zadržují vzduch, takže krájené potraviny nepřilnou k ostří nože.