Popis sady nožů
Čínský kuchařský nůž v sadě s dvoustupňovým brousek. S touto sadou se příprava jídla stává opravdu příjemná. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.
Čínský kuchařský nůž 4692/18:
délka čepele 18 cm
vysoce kvalitní nerezová ocel
leštěné ostří pro mimořádnou ostrost
propracovaná rukojeť
pohodlná a bezpečná manipulace
zcela hygienický
Čínské kuchařské nože jsou speciálně navrženy pro tyto požadavky:
krájení a sekání bylin a zeleniny
řezání masa, zelí, zeleniny, bylinek a ovoce
nůž je ve tvaru sekáčku, ale není vhodný pro řezání kostí
Brousek 4347:
dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné, jako břitva ostré hrany
lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
měkká rukojeť
bezpečné a snadné použití
použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.
Řada: Silverpoint
Provedení: Nekované nože